Aventura Parc Cernica

La numai 10 km de Bucuresti, in comuna Cernica, se gaseste Phoenix Aventura Parc Cernica. Acest parc de agrement si relaxare este locul perfect pentru a petrece o zi in aer liber, pe malul lacului descoperind senzatiile tari ale jocurilor de paintball sau a tirolienelor.

 

IMG_1697

 

Daca iti doresti distractie la cote maxime atunci vei adora cele 8 trasee de dificultate progresiva, de la usor la foarte dificil. Acestea nu sunt foarte lungi, insa sunt mai grele decat cele de la Comana. Sunt concepute pentru a-ti solicita cat mai multe grupe de muschi, dar si pentru a-ti testa reflexele si curajul. Aici vei descoperi cu adevarat care sunt abilitatile tale de aventurier. Daca dispui de indemanarea, forta sau flexibilitatea necesara pentru a parcurge cu brio un traseu „de aventura”.

Traseele sunt prezentate pe o macheta, si toate incep si se termina de la sol. Timpul de care dispui pentru a completa un traseu este de trei ore, insa acest timp limita se poate respecta fara probleme deoarece, asa cum ziceam mai devreme, traseele nu sunt foarte lungi. Daca nimeresti la orele de varf, vei observa ca pe la punctele mai grele se formeaza reale blocaje.

IMG_1717

Phoenix Aventura Parc Cernica este foarte frumos amenajat si constituie locul perfect pentru o iesire cu prietenii sau familia. Copiii se vor distra din plin si poti fi sigur de faptul ca toate jocurile sportive de paintball sau tiroliene au loc in conditii de deplina siguranta. Personalul specializat este prezent tot timpul pentru a supraveghea desfasurarea optima a tuturor activitatilor din cadrul parcului.

Familiile cu copii vor aprecia faptul ca exista o terasa amenajata pe marginea lacului Cernica. Aici, adultii pot servi o cafea in timp ce cei mici se bucura de miscare in aer liber.

La o distanta considerabila de trasee, la umbra copacilor, se afla zona de picnic. Aceasta parte a parcului este dotata cu 200 de mese cu bancute, iar daca doresti poti solicita chiar si un gratar langa masa pentru a va putea prepara masa din ingredientele aduse de acasa. Pentru a lua masa in zona de picnic se va plati 5 lei/persoana, dar si 15 lei pentru masa si gratar. Cei care au platit deja bilet pentru Phoenix Aventura Parc Cernica nu mai platesc cei 5 lei/persoana.

Daca aventura si senzatiile tari nu sunt pentru tine atunci poti alege sa te odihnesti in cadrul verde si linistit al padurii bucurandu-te de confortul bancilor si balansoarelor dispuse pe toata suprafata parcului. Relaxeaza-te si inspira aer curat de padure, plimba-te pe malul lacului si simte-te bine in timp ce iti reincarci bateriile!

Phoenix Aventura Parc Cernica dispune de doua grupuri sanitare curate si suficiente, avand in vedere capacitatea parcului, dar si de trei puncte de colectare a gunoaielor localizate langa iesiri. Este din toate punctele de vedere, un loc modern care iti pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru a petrece timp de calitate in mijlocul naturii, profitand din plin atat de sursele sale de distractie, cat si de bogatiile naturii care indiscutabil te vor alimenta cu energie si te vor pregati pentru a supravietui unei noi saptamani urbane.

Cine ar fi crezut ca niste scari de lemn, sfori si copaci pot reprezenta cea mai buna modalitate de a te distra si de a-ti pune mintea in miscare? De ce sa te inchizi intre patru pereti, in aglomeratia si rutina orasului cand la doar 10 km de Bucuresti se afla cea mai placuta sursa de ras si voie buna in aer liber? Phoenix Aventura Parc Cernica te invita in mijlocul naturii, iti da ocazia ca pret de o zi sau un week-end sa-ti pui la incercare spiritul de aventurier si sa dai frau liber energiei tale. Lasa in urma grijile de la serviciu, weekendul anost petrecut in casa sau in oras la cumparaturi, si indreapta-te spre cea mai aveturoasa sursa de distractie unde vei descoperi placerile paintball-ului, tiroliana, senzatiile tari, coordonarea, concentrarea si pofta de a rade!

Contact

Tel:       0726 243 448

Email: aventura@phoenixcernica.ro

Site:    www.phoenixcernica.ro/aventura-parc

  • Distractiv
  • Pret
  • Service
5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *